NLMS - NederLandse ModelSpoorwegen - www.nlms.info

Deze pagina gaat over mijzelf en mijn kinderen.

 

Wie ben ik?

Ik ben Erwin P. van Beveren, geb. 6 mei 1963 te Dordrecht, sinds 1988 woonachtig in de Verenigde Staten van Amerika, in de staat Virginia. Ik ben werkzaam als monteur / wagenmeester (goederen) bij de CSX, en in Nederland werkzaam geweest bij de NV Nederlandse Spoorwegen te Leidschendam, als monteur materieel mechanisch (personen). Ik ben getrouwd, we wonen echter niet meer samen, en we hebben vier kinderen, drie meisjes en een zoon.

Ik ben deze website begonnen na het schrijven van een artikel voor de webstite Beneluxrail. Toen kwam bij mij het idee op om al mijn ervaringen en voorderingen van mijn modelbaan hobbie online te plaatsen. Inmiddels is de website groter aan het worden en had ik niet genoeg ruimte bij mijn ISP. Sinds 2005 heb ik nu een webhosting en voldoende ruimte om zelfs videoclips te plaatsen.

Zoals iedereen tegenwoordig, surf ook ik vaak het internet af opzoek naar allerlij weetjes, die ik kan gebruiken voor het bouwen van mijn modelbaan.

Deze website bevat dus artikels van het spoormodelbouw zoals bij mij thuis aanwezig, en de ideen die ik heb voor in de toekomst. Het gaat al een echte verzameling worden.

Omdat we vaak moesten verhuizen, vanwege mijn vrouw's werkgever, ben ik nooit echt toe gekomen aan het bouwen van een vaste modelbaan. Hier is echter verandering in gekomen en sinds ik mijn eigen huis hebt, is de bouw van de modelbaan eindelijk begonnen.

 

Mijn vrouw.

Hier ben ik snel op uitgepraat. Na al die jaren, we zijn in 1986 getrouwd, had ze er geen zin meer in en is in 2003 op haar eigen gaan wonen. Meer ruimte voor de hobby dus. En dit net nadat ik een eigen huis gekocht had.

 

Mijn kinderen.

Ik heb dus vier kinderen, drie dochters en een zoon. En jawel ik heb geprobeerd tenminste een van mijn kinderen geintereseerd te krijgen in model treinen, maar dat zit er voorlopig nog niet in.

Najah, mijn eerste dochter, is helemaal weg van mode en model zijn. Ze heeft een portfolio bij een modellen bureau. Samen met haar jongste zus speelt ze graag het computer spel de Sim's. Toen ze een kleuter was had ze wel interesse in mijn LGB trein. Vooral die fel gekleurde rijtuigen.

Angelique, mijn tweede dochter, heeft een vriendje. Om haar geintereseerd te krijgen in model treinen, en andere dingen, kan ik nu echt wel vergeten. Ze houd in ieder geval ook van haar hamster's.

Erwin Paul, mijn zoon, is voornamelijk geintereseerd in dinosauresen en video spelletjes. Ik heb hem eens een trein set gegeven, maar als een van de eerste dingen die hij deed was het plaatsen van een klijne dinausaures op de rails. Ook heeft hij samen met zijn tweeling zus Faith Annalisa, eens een bouwpakket in elkaar gezet. Waar hij wel plezier in beleeft is in het rijden in de caboose, tijdens de CSX familie dag, op mijn werk. Erwin heeft ook een hamster.

Faith Annalisa, mijn jongste dochter, houd van computer spelletjes en poppen. Ze heeft mij eens overgehaald om, samen met haar tweeling broer, met de Snap-on tools Lionel trein set te spelen. Haar lievelings computer spel is de Sim's. Faith Annalisa heeft ook een hamster, "Keke".

Ik heb mijn kinderen beloofd web ruimte te geven, zodat ze ieder hun eigen website kunnen maken, maar dat doen ze nu op "my space". Dus dan zal ik er maar wat van maken. Klik op de volgende foto's om de website van mijn kinderen te zien.

Najah

Angelique

Erwin Paul jr.

Faith Analisa

 

Mijn vogels.

Ik heb vijf vogels, drie parkieten en twee veldparkieten. Vroeger heb ik ook nog musjes en klijne duiven gehad, maar die zijn er helaas niet meer.  Mischien dat ik in de toekomst nog twee "lovebirds" bij komen.

De vogels

 

 

Mijn huis.

...Our house in the middle of the street...een lied van Madness.

Ik heb sinds 2003 een eigen huis. Hier ben ik af en toe lekker mee bezig want er zijn altijd wel klusjes te doen. Ik ben van plan in de toekomst ook hier een verslag van online te zetten, maar nu is er een "virtuele toer", waar U mijn huis kunt zien.

virtual tour

 

 

Mijn andere hobbies.

Behalve treinen in model en het echt, heb ik nog andere hobbies. Ik weet niet waar ik de tijd vandaan haal, maar goed. Zo ben ik vaak op het internet en mag ik af en toe ook wat filmen. De video montage doe ik dan met de computer. Ook lees ik de laatste tijd veel boeken, maar dat zijn allemaal spoorwegboeken, dus dat hoort dan mischien weer bij de treinen hobbie?

 

Tijdslijn.

Indien U meer wilt weten van mij, dan is er hier mijn "timeline".

timeline

 

 


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15 July 2012

NLMS - NederLandse ModelSpoorwegen - www.nlms.info